Matfestival i Ski

Vi er opptatt av mat. Jeg skulle ønske at forskjellige deler av næringen så muligheten som gir seg i Ski, nær innpå landets største marked – hovedstaden. Man skal ikke ha reist mye før man har erfart at lokal mat er et stort og voksende marked.

I Ski og Follo produserer vi frukt og grønnsaker i den beste jorda. Mange driver med kjøttproduksjon. I tillegg har vi UMB, som kunne blitt en formidabel samarbeidsspartner.

1 Responses to Matfestival i Ski

  1. tove næs sier:

    jeg er så enig. jeg har vært i kontakt med Bondens marked, men de synes området vårt er for lite….og det verste- lederen der er fra Ås. det er mange flinke mataktører i området vårt. alt fra råvareprodusenter til foredlere. MatHilde driver med vinsmaking og er kunstnere hva angår smak og farge.
    Hvis vil vil det nok, så er det mulig å få til hva som helst.
    Hva med å invitere til et åpent møte om dette? Jeg kjenner mange som brenner for dette og som vil være med OG som har hjertet sitt i Follo!

Legg igjen en kommentar